Wicro maakt tijd voor vitaliteit!

Voel jij je energiek, weerbaar, vol levenslust en heb je wilskracht?

Vitaliteit van onze werknemers vinden we enorm belangrijk. In 2021 zijn wij gestart met een vitaliteitsprogramma voor al onze Wicronezen.

Kunststoffenbeurs 2022

Benieuwd naar onze uitdagingen, innovaties en eindproducten? Wij vertellen je er graag over op de kunststoffenbeurs 2022. Dé ontmoetingsplek waar de duurzame toekomst van kunststof (en rubber) centraal staat.

Duurzame Dinsdag

Niet alleen vandaag, maar het het hele jaar door zijn hergebruik, reductie en milieu belangrijke thema's bij Wicro Plastics bv. Vandaag, op nationale Duurzame Dinsdag, staan we stil bij één van onze ontwikkelingen in verduurzaming.

Wicronezen

Wat zijn we trots dat deze vijf Wicronezen al zo lang voor ons werken. Daarom hebben we deze toppers een heel speciaal cadeau gegeven. Vanaf vandaag hebben Thei en Wim (+40 jaar), Ammi, Marcel en Ravi (+25 jaar) hun 'eigen machine'. Dik verdiend!

Samen sterker; trots op onze lokale samenwerkingen!

‘Samen sterker!’. Het klinkt cliché, maar toch nemen wij dit bij Wicro Plastics heel serieus. Alles gaat en staat namelijk met samenwerking. Samenwerking tussen onze collega’s, met klanten, leveranciers en (lokale) partners. Samenwerken is niet alleen een stuk gezelliger, maar levert ons én onze (lokale) partners vele voordelen op.

ISO Audit

GESLAAGD! Met vlag en wimpel ontvangen we ook dit jaar weer een ISO 9001:2015 certificaat. Hiermee laten we zien dat onze processen voldoen aan de internationale normen en dat we veel waarde hechten aan continue verbetering. Samen met alle collega's, maar in het speciaal collega Roy, zorgen we voor optimaal kwaliteitsmanagement.

Bedrijfsfilm

TROTS! Dat zijn wij op iedereen die bij ons werkt en hoe ons bedrijf zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. In onze nieuwe bedrijfsvideo (die ook door onszelf is ontwikkeld) krijg je een korte rondleiding. Van kantoor en spuitgieterij tot aan de assemblage en technische dienst.

Terug op het oude nest!

Uit het oog is nooit uit het hart! Na een uitstapje van 3 jaar verwelkomen wij David Ryan weer terug bij Wicro, op het oude nest.

Nieuwe machine

WOW! Daar is hij dan! Onze gloedje nieuwe 700 Tonner! Hoog nodig vanwege de enorme drukte, maar ook breiden we hier onze machine range mee uit en kunnen we grotere en dikkere producten spuitgieten dan voorheen.

Wij Lopen de Lente in voor de Kesselse Cafés en Restaurants!

“We gaan voor een opbrengst van € 10.000,-! Doneer jij ook?”

Zoals jullie allemaal weten, zit de horeca in zwaar weer. Als Kessels familiebedrijf voelen we ons sterk verbonden met de lokale cafés en restaurants, die nu al bijna een heel jaar gesloten zijn.

‘Gelukkig ben ik goed met mijn handen’

Zolang de kapsalons dicht blijven vanwege de coronamaatregelen, steken medewerksters van SIA Hairdesign uit Helden hun handen uit de mouw voor Wicro Plastics in Kessel. Een win-winsituatie voor beide bedrijven.

Nieuwe website

Eindelijk is het zover! Na een (lange en) zorgvuldige voorbereiding is het dan zover: Wicro Plastics heeft een nieuwe website! Het eindresultaat mag er zijn.

Did you knew?

Wicro Plastics al sinds 1951 actief is met spuitgieten van hoogwaardige kunststof producten.

We zowel spuitgiet- en assemblageactiviteiten in huis hebben.

Follow Us

Contact

Wicro Plastics bv
Karreweg-Noord 47-49
5995 MG Kessel

Tel:  +31 (0)77 462 1216
Mail:  info@wicro.nl


KvK: 12020060