Part of our family

Wicronezen. Stuk voor stuk vakvrouwen en -mannen die van elkaar op aan kunnen, elkaar aanspreken als het nodig is en niet opgeven als het een keer tegenzit.

Loyaliteit is voor ons belangrijker dan je functieprofiel of de afdeling waar je werkt. Loyaliteit naar collega’s én naar klanten. We moedigen je aan om al je capaciteiten aan te spreken voor het gezamenlijke doel. Om collega’s en klanten op plezierige wijze net dat duwtje te geven waardoor het beter en leuker wordt. Om het beste te halen uit mens en techniek.

Daar krijg je in ieder geval alle ruimte voor. We vertrouwen namelijk op je vakmanschap, bieden je de flexibiliteit die nodig is om werk én privé in balans georganiseerd te krijgen, scheppen ruimte om te experimenteren én betrekken je bij het maken van beslissingen. En waar veel organisaties bij een dalende productie al snel medewerkers zouden ontslaan, wordt bij Wicro eerst nagedacht over alternatieven zoals inzet bij andere bedrijven in de regio. Omdat wij ook geloven in loyaliteit naar onze mensen. Jij onderdeel van onze familie, wij van de jouwe!

Wist je dat?

Wicro Plastics al sinds 1951 actief is met spuitgieten van hoogwaardige kunststof producten.

We zowel spuitgiet- en assemblageactiviteiten in huis hebben.

Volg Ons

Contact

Wicro Plastics bv
Karreweg-Noord 47-49
5995 MG Kessel

Tel:  +31 (0)77 462 1216
Mail:  info@wicro.nl


KvK: 12020060