Over ons

Wij ontwikkelen, spuitgieten, assembleren, bouwen matrijzen en coaten. Maar we gaan verder dan dat. We maken niet alleen een onderdeel, we vóelen ons onderdeel. Onderdeel van jullie proces, succes en toekomst. In onze fabriek in het Limburgse Kessel maken we hoogwaardige onderdelen voor onder andere auto’s, kinderwagens, 3-d printers, bedden, poetsmachines, voermachines en bouwtoepassingen.

Onze mensen maken onderdeel uit van een ambitieuze familie. Al zeventig jaar zijn we als Wicro in staat om de betrokkenheid bij onze klanten om te zetten naar innovatieve investeringen op het juiste moment. We lopen voorop in robotisering en automatisering en medewerkers krijgen volop ruimte om te innoveren en te ontwikkelen. Van korrel tot eindproduct in de consumentenverpakking.

15

+
verschillende afzetlanden

44

+
spuitgietmachines

120

+
enthousiaste Wicronezen

200

+
soorten kunststof
greep uit onze mensen

Part of our family

Evelien Fassotte
Directeur
Evert van Damme
Manager sales & projecten
Jorrit Theelen
Operations manager
Koen Maessen
Controller
Bo Verhaegh
Projectmanager
Marcel van Spijk
Projectmanager
Paul Peeters
Senior inkoper
Ellis Tobben - Wicro
Ellis Tobben
Junior accountmanager
Noud Wassenberg
Logistiek medewerker
Harry Martens
Logistiek medewerker
Youssef Rajib - Wicro
Youssef Rajib
Product quality engineer
Yvonne Jansen-Bongers
HRM
Juul Tobben - Wicro
Juul Tobben
Productieplanner
Maarten Blom - Wicro
Maarten Blom
Operator
Moussa Amhayne - Wicro
Moussa Amhayne
Operator
Lientje Pruimboom - Wicro
Lientje Pruimboom
Assemblagemedewerkster

Productontwikkeling met wicro plastics

Het moet toch beter kunnen? Sneller? Goedkoper of duurzamer? Nieuwsgierig als we zijn, zijn we continu bezig om samen het beste uit mens en techniek te halen.

70 Jaar ervaring

Dagelijkse ontwikkelingen in innovatie en automatisering. De wereld draait door en we worden continu geprikkeld door onze klanten. Al meer dan 70 jaar gaan we deze uitdagingen aan.

Vloeiend project

Een vloeiend en succesvol project gaat van productontwikkeling en engineering tot aan spuitgieten en assemblage. Met een gestructureerde aanpak zorgen we samen voor een efficiënt proces en een langdurige samenwerking.

Van a tot z ontzorgd

Duurzaamheid, efficiëntie en rendement zijn belangrijke thema’s tijdens productontwikkeling. Hierin begrijpen we elkaar en daarom maken we jouw bedrijfsdoelen haalbaar door van A tot Z te ontzorgen. Alles onder één dak.