Logistiek

Bij Wicro Plastics begrijpen wij hoe belangrijk een efficiënte logistiek is voor jouw bedrijf. Daarom bieden wij uitgebreide logistieke oplossingen op maat. Altijd ondersteund door voldoende capaciteit van mens en machine, zodat we voortdurend de vraag van jouw bedrijf kunnen voldoen.

Flexibele planning en voorraadbeheer

Door te werken met orders en forecasts, en het beheer van voorraden aan grondstoffen en andere halffabricaten, kunnen we altijd tijdig schakelen. Wij produceren op order, maar leggen ook graag een voorraad voor je klaar om levertijden verder te verkorten. Ons geavanceerde ERP-systeem is het middelpunt van dit proces. Hierin zijn zowel intern als extern de orders, forecasts en vastgestelde veiligheidsvoorraden leidend voor de productieplanning en inkoop. We weten precies wanneer er behoefte is, zo kan de productie vloeiend en efficiënt door blijven gaan.

Blue Dots

Diverse transportopties

Bij Wicro Plastics geloven we dat alles mogelijk is. Of je nu wilt dat wij het transport regelen of liever zelf jouw logistiek beheert, wij staan voor je klaar. We hebben meerdere logistieke partners die ons ondersteunen bij het transport van grote en kleine producten. Je kunt na assemblage kiezen voor levering op order of rechtstreeks uit voorraad. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om het voorraadbeheer aan ons over te laten, zowel in het magazijn van Wicro als op iedere andere gewenste locatie. Dit maakt ons erg flexibel en zorgt ervoor dat we kunnen ontzorgen tot aan de aanlevering aan de productielijn van jullie eindklant.

Blue Dots

Betrouwbaarheid en automatisering

We streven naar maximale betrouwbaarheid. Onze geautomatiseerde processen zorgen voor zekerheid in het logistieke proces. Hierdoor kunnen we efficiënt werken en de nodige kwaliteit en consistentie in al onze leveringen bieden. Vanaf het moment van bestelling tot aan de uiteindelijke aflevering, worden alle stappen nauwkeurig beheerd en gecontroleerd. Deze automatisering maakt ook ons voorraadbeheer en inkoop zeer efficiënt. Onze medewerkers zijn getraind in het gebruik van onze geautomatiseerde systemen en hebben een scherp oog voor detail.

Logistiek Wicro Plastics
Blue Dots

Lokale productievoordelen

Klanten kiezen steeds vaker voor lokale of euregionale productie om de risico’s van transport uit het verre oosten te beperken. Bij Wicro Plastics zijn we ons hiervan bewust en kunnen we ieder bedrijf ondersteunen bij het realiseren van lokale productievoordelen. We begrijpen de uitdagingen die gepaard gaan met wereldwijde logistiek, maar helpen graag om de productie dichter bij huis te brengen.

Blue Dots

Klaar om jouw product te laten ontwikkelen?

We zijn benieuwd naar jouw product en helpen je graag met een efficiënte en vooral zorgeloze ontwikkeling. Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken.
Banner highlight blob Noud Wicro

Noud Wassenberg

Logistiek medewerker
wat we doen

Van A tot Z ontzorgd in productontwikkeling

We maken niet alleen een product of onderdeel, we voelen ons ook onderdeel. Onderdeel van de ontwikkeling van jouw product. Van A tot Z ontzorgd.
Test

PRODUCTONTWIKKELING

AUTOMATISERING

Wicro Spuitgieten Engineering

ENGINEERING

MATRIJSBOUW

SPUITGIETEN

ASSEMBLAGE

LOGISTIEK

PROJECTMANAGEMENT