Automatisering

Van automatisch inleggen van inserts en geautomatiseerd inpakken tot aan bedrukken aan de machine en In Mould Labeling. Efficiëntie in de productie, assemblage, logistiek en projectmanagement behoort bij Wicro tot de hoogste prioriteiten.  Met geavanceerde technologieën optimaliseren we onze spuitgietprocessen en tillen we automatisering naar een hoger niveau. Zo kunnen we 24 uur per dag doordraaien met uiterste precisie en op een hoog kwaliteitsniveau.

Proces automatisering als sleutel tot succes

In de zoektocht naar verbeterde efficiëntie hebben we bij Wicro geïnvesteerd in proces automatisering. De afgelopen jaren hebben we generieke en product specifieke automatiseringen en robots geïntegreerd in onze spuitgiet- en assemblagelijnen. Hierdoor garanderen we een snelle, gestroomlijnde en nauwkeurige productie voor uiteenlopende producten. Met de nieuwste technologieën en zorgvuldige programmering hebben we een nauwkeurige controle over elke stap van het proces. Ondanks de diversiteit aan producten en klanten, weten we voor iedere klant een passende oplossing te vinden.

Image Proces automatisering als sleutel tot succes
Blue Dots

Spuitgieten automatiseren

We hebben niet alleen onze processen geautomatiseerd, maar ook specifiek het spuitgieten zelf. Zo hebben we geavanceerde robots die de taken van het hanteren van grondstoffen, het vullen van de mallen en het verwijderen van afgewerkte producten op zich nemen. Zo leggen de robots de inserts en/of labels in en halen het afgewerkte product uit de spuitgietmachine om deze op de band te leggen. Met een indrukwekkende snelheid en precisie leveren onze spuitgietmachines een product(onderdeel) af. Het resultaat? Een perfecte consistentie, hoog kwaliteitsniveau en een stabiele prijs.

Image Spuitgieten automatiseren
Blue Dots

VOORDELEN AUTOMATISERING WICRO PLASTICS

VOORDELEN AUTOMATISERING WICRO PLASTICS
Voor Wicro Plastics is industriële automatisering de weg naar de toekomst. We blijven voortdurend innoveren en nieuwe technologieën integreren om onze processen verder te optimaliseren. Hiermee hebben we een voorsprong ten opzichte van andere spuitgieters. De voordelen waar je van profiteert:
Hoog kwaliteitsniveau
Perfectie tot in de kleinste details
Concurrerende en stabiele prijs
Hogere marges en meer winst
Continuïteit en garantie in leveringen
Nooit meer zonder voorraad
Hoge en vooral stabiele productiecapaciteit
Meer produceren en snel kunnen opschalen
BG Image Klaar om jouw product te laten ontwikkelen?

Klaar om jouw product te laten ontwikkelen?

We zijn benieuwd naar jouw product en helpen je graag met een efficiënte en vooral zorgeloze ontwikkeling. Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken.
Banner highlight blob Banner highlight image

Evert van Damme

Sales & Projecten
wat we doen

Van A tot Z ontzorgd in productontwikkeling

We maken niet alleen een product of onderdeel, we voelen ons ook onderdeel. Onderdeel van de ontwikkeling van jouw product. Van A tot Z ontzorgd.
card image

PRODUCTONTWIKKELING

card image

AUTOMATISERING

card image

ENGINEERING

card image

MATRIJSBOUW

card image

SPUITGIETEN

card image

ASSEMBLAGE

card image

LOGISTIEK

card image

PROJECTMANAGEMENT