Samen sterker; trots op onze lokale samenwerkingen!

‘Samen sterker!’. Het klinkt cliché, maar toch nemen wij dit bij Wicro Plastics heel serieus. Alles gaat en staat namelijk met samenwerking. Samenwerking tussen onze collega’s, met klanten, leveranciers en (lokale) partners. Samenwerken is niet alleen een stuk gezelliger, maar levert ons én onze (lokale) partners vele voordelen op.

Nieuwe machine

WOW! Daar is hij dan! Onze gloedje nieuwe 700 Tonner! Hoog nodig vanwege de enorme drukte, maar ook breiden we hier onze machine range mee uit en kunnen we grotere en dikkere producten spuitgieten dan voorheen.

Wij Lopen de Lente in voor de Kesselse Cafés en Restaurants!

“We gaan voor een opbrengst van € 10.000,-! Doneer jij ook?”

Zoals jullie allemaal weten, zit de horeca in zwaar weer. Als Kessels familiebedrijf voelen we ons sterk verbonden met de lokale cafés en restaurants, die nu al bijna een heel jaar gesloten zijn.

‘Gelukkig ben ik goed met mijn handen’

Zolang de kapsalons dicht blijven vanwege de coronamaatregelen, steken medewerksters van SIA Hairdesign uit Helden hun handen uit de mouw voor Wicro Plastics in Kessel. Een win-winsituatie voor beide bedrijven.

Nieuwe website

Eindelijk is het zover! Na een (lange en) zorgvuldige voorbereiding is het dan zover: Wicro Plastics heeft een nieuwe website! Het eindresultaat mag er zijn.

Wist je dat?

Wicro Plastics al sinds 1951 actief is met spuitgieten van hoogwaardige kunststof producten.

We zowel spuitgiet- en assemblageactiviteiten in huis hebben.

Volg Ons

Contact

Wicro Plastics bv
Karreweg-Noord 47-49
5995 MG Kessel

Tel:  +31 (0)77 462 1216
Mail:  info@wicro.nl


KvK: 12020060