Stokke x Wicro Plastics

Hoogwaardige, verfijnde en complete producten uit onze fabriek in Kessel

In een wereld waarin samenwerking de sleutel is tot vooruitgang en succes, vormen we met Stokke een hecht partnerschap. Stokke is een bekend Scandinavisch merk met onder andere premium kinderwagens, kinderstoelen en accessoires. Vooral bekend van de Tripp Trapp® stoel. Onze samenwerking met Stokke begon in 2007 en is uitgegroeid tot een duurzame relatie met vele hoogtepunten en raakvlakken.

Hoogwaardige en verfijnde spuitgietonderdelen

Onze expertise in spuitgieten stelt ons in staat om hoogwaardige onderdelen te produceren die naadloos aansluiten op de innovatieve en visionaire ontwerpen van Stokke. Samen streven we naar niets minder dan perfectie tijdens de productontwikkeling. We verleggen de grenzen van wat er mogelijk is in de wereld van engineering en automatisering voor kinderwagens en kinderstoelen.

Blue Dots

De paradepaardjes van Stokke

De paradepaardjes van Stokke, zoals de Xplory kinderwagen, Clikk kinderstoel en Steps kinderstoel, worden bij Wicro geproduceerd. Deze zijn het resultaat van een gedeelde passie in innovatie, ontwikkeling en perfectie tot in iedere vezel. De Xplory kinderwagen is niet alleen uniek door het verfijnde spuitgietwerk, maar ook door het overmolden van inserts en gasinjectie spuitgieten. Bijzonder aan de Clikk kinderstoel en Steps kinderstoel zijn het inline tampondrukken en laser lassen om producten met elkaar te verbinden. Ook overmolding van de inserts is bij de Steps kinderstoel een essentiële vorm van spuitgieten.

Blue Dots

Compleet geassembleerd tot eindproduct

De Xplory kinderwagen, Clikk kinderstoel en Steps kinderstoel vormen een compleet eindproduct met allerlei onderdelen. Deze zijn niet alleen maar van kunststof. Zo heeft de Xplory kinderwagen ook stoffen en ijzeren onderdelen, en bestaan de Clikk kinderstoel en Steps kinderstoel ook uit hout. Alle onderdelen halen wij naar Wicro in Kessel en daar assembleren we deze tot een eindproduct. Als one stop shop zijn we hiermee efficiënt, duurzaam en bieden we het ultieme gemak voor Stokke.

Blue Dots

Wil jij ook zo’n hechte samenwerking?

Dat begrijpen we helemaal! Dit project staat onder de ervaren leiding van onze projectmanagers Bo Verhaegh en Marcel van Spijk. Tijdens een efficiënt en betrokken projectmanagement proces bekijken we samen de wensen van jouw merk, bedrijf of organisatie. We zijn benieuwd of we elkaar uit kunnen dagen. Wacht niet langer en laat dit het begin van iets heel moois zijn!
Banner highlight blob Bo Wicro

Bo Verhaegh

Projectmanager