Auping x Wicro Plastics

Verduurzaming, voorraadbeheer en een langdurige samenwerking

Onze samenwerking met Auping gaat meer dan 50 jaar terug. Deze is gebaseerd op vertrouwen en gemeenschappelijke doelen. We werken nauw samen en zijn zeker nog niet verzadigd. Zo legden we de afgelopen jaren de focus op verduurzaming, recycling en efficiënt voorraadbeheer.

Verduurzaming naar gerecyclede materialen

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, hebben we met Auping de focus gelegd op het verminderen van de milieu-impact. Zo maken we voor de ophoogpoten en matrasklikkers gebruik van gerecyclede materialen. Hierdoor verminderen we de hoeveelheid afval en afhankelijkheid van nieuwe grondstoffen. Deze stap naar circulaire materialen draagt bij aan een duurzamere toekomst en de bedrijfsdoelen voor Auping als Wicro.

Blue Dots

Efficiënt voorraadbeheer op locatie

Een belangrijk element in de samenwerking met Auping is het efficiënte voorraadbeheer op locatie. Wicro houdt de voorraad bij en zorgt ervoor dat Auping onder andere altijd voldoende ophoogpoten en matrasklikkers op voorraad heeft. Door dit strategisch te doen minimaliseren we de doorlooptijd en kan Auping zorgeloos haar klanten blijven bedienen. De processen zijn vlekkeloos en er zijn weinig tot geen menselijke controles of handelingen nodig.

Blue Dots

Samenwerking van meer dan 50 jaar

De samenwerking tussen Wicro en Auping is een goed voorbeeld van een langdurige zakelijke relatie die al meer dan 50 jaar standhoudt. Dit getuigt van het wederzijdse vertrouwen, de betrouwbaarheid en de kwaliteit die we beide bieden. Deze jarenlange samenwerking vormt de basis voor het succes en dient als inspiratie voor toekomstige zakelijke relaties.

Blue Dots

Wil jij ook zo’n hechte samenwerking?

Dat begrijpen we helemaal! Dit project staat onder de ervaren leiding van onze sales coördinator Ellis Tobben. Tijdens een efficiënt en betrokken projectmanagement proces bekijken we samen de wensen van jouw merk, bedrijf of organisatie. We zijn benieuwd of we elkaar uit kunnen dagen. Wacht niet langer en laat dit het begin van iets heel moois zijn!
Banner highlight blob Ellis Wicro

Ellis Tobben

Sales coördinator