KAOS x Wicro Plastics

Grote impact op de industrie met de eerste gerecyclede kinderstoel

Een nieuwe en baanbrekende samenwerking met KAOS heeft geleid tot ’s werelds eerste volledig gerecyclede kinderstoel. Van een bestaand ontwerp in hout naar een nieuwe versie die de normen van design en functionaliteit herschrijft. Het hart van onze engineers gaat sneller kloppen en we zijn onderdeel van een verschuiving in de industrie. Met een gerichte aanpak, maar vooral de gezamenlijke visie en motivatie, creëren we impact in een circulaire economie.

Wicro Academy gelanceerd!

Wicro Academy gelanceerd!

Weer twee Wicronezen ‘vereeuwigd’

Weer twee Wicronezen ‘vereeuwigd’

Open dag XXL Wicro Plastics

Open dag XXL Wicro Plastics

Kunststoffenbeurs 2023

Kunststoffenbeurs 2023

ISO audit

ISO audit

Sterker met lokale samenwerkingen!

Sterker met lokale samenwerkingen!

Onze jubilarissen, echte Wicronezen

Onze jubilarissen, echte Wicronezen

Wicro maakt tijd voor vitaliteit!

Wicro maakt tijd voor vitaliteit!
The facet ID "0", used to filter the grid "wpgb-content", is not valid.

‘Gamechanger’ in duurzaamheid

De Klapp kinderstoel van KAOS is meer dan zomaar een kinderstoel; het vertegenwoordigt een sprong voorwaarts in duurzaamheid. Volledig gerecycled van rugleuning en zitje tot aan de treden en poten. Met een geavanceerde gasinjectie spuitgiettechnologie zorgen we voor hoogwaardige verwerking van de gerecyclede materialen. Dit vermindert niet alleen de ecologische voetafdruk, maar creëert ook een nieuwe norm voor duurzame productie.

KAOS x Wicro Plastics
Blue Dots

Innovatie in matrijsbouw

Kan het nog duurzamer? Ja hoor, want bij de Klapp kinderstoel van KAOS hebben we de matrijsbouw naar Europa gehaald. Waar vergelijkbare matrijzen vaak uit China komen, kiezen we bij dit project bewust voor matrijsbouw in Portugal. Dit zorgt niet alleen voor vermindering van transport gerelateerde milieueffecten, maar benadrukt ook het streven naar hoogwaardig kwaliteit én ondersteuning van lokale economieën.

KAOS x Wicro Plastics
Blue Dots

Vloeiend en efficiënt projectmanagement

Het ontwikkelen van een volledig gerecycled product kost tijd. Het vraagt veel geduld tijdens het proces van ontwerp tot aan lancering. Enkel door efficiënt te werk te gaan én met een gezamenlijke visie en motivatie hebben we met KAOS dit baanbrekende product mogen lanceren. Met vloeiend projectmanagement houden we elkaar scherp en ontgaat niets aan onze aandacht. Alle fases en stappen tijdens het proces worden nauwkeurig bijgehouden en afgewerkt middels het Stage-Gate model. Dit voorkomt risico’s en stelt KAOS in staat om zorgvuldig de lancering te plannen.

Blue Dots
Logo Kaos
Wicro vertegenwoordigt niet alleen uitstekende projectmanagement vaardigheden, maar jullie expertise en vastberadenheid maken het verschil. We vinden het geweldig om met jullie geschiedenis te schrijven en we kunnen niet wachten op de volgende hoofdstukken.

KAOS x Wicro Plastics
KAOS x Wicro Plastics

Wil jij ook een gerecycled product lanceren?

Wij helpen je van A tot Z! Dit project staat onder de ervaren leiding van onze projectmanager Marcel van Spijk. Tijdens een efficiënt en betrokken projectmanagement proces begeleidt Marcel je bij alles rondom duurzame productontwikkeling met kunststof. Wacht niet langer en laat dit het begin van iets heel moois zijn!
Banner highlight blob Marcel Wicro

Marcel van Spijk

Projectmanager