top-title over-ons

Over ons

Wicro Plastics is in 1951 gestart met het spuitgieten van hoogwaardige kunststof producten. Vanaf 2000 is de ontwikkeling van Wicro Plastics in een stroomversnelling geraakt, waardoor we ons in de loop van de jaren ontwikkeld hebben tot een volwaardige System Supplier op het gebied van spuitgietproducten, lak-, en assemblage activiteiten. De verplaatsing van de productie van kwalitatief hoogwaardige matrijzen van Nederland naar China en de toelevering van producten aan de automotive industrie hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan deze ontwikkeling.

Om aan de vraag van onze klanten te kunnen blijven voldoen en verdere groei te faciliteren, hebben er in 2002, 2008 en 2012 verschillende uitbreidingen van productie- en kantoorfaciliteiten plaatsgevonden. Met het oog op verdere ontwikkeling naar 'Total System Supplier' heeft Wicro Plastics in 2009 op eigen locatie een lakstraat geïnstalleerd. Tevens is in dit jaar de assemblage van de Stokke Xplory kinderwagen opgestart.

Met zowel spuitgiet-, lak- als assemblageactiviteiten onder één dak zijn wij zeer flexibel en in staat om snel en efficiënt op al uw wensen en vragen te reageren.

 

 

Wicro-spuitgieten   Wicro-assemblage   Wicro-matrijzen   Wicro-natlakken