Wicro Coating

Wicro Coating is dé partner voor een ‘finishing touch’.

Natlakken is het aanbrengen van een of meerdere verflagen en één van de vele disciplines van Wicro.

Sinds medio 2009 beschikt Wicro over een volledig geautomatiseerde natlakinstallatie welke geschikt is voor alle soorten producten en materialen. De maximale afmeting is 850 x 850 x 640 mm en deze is geometrie afhankelijk. We kunnen oppervlaktes verwerken in mat- en hoogglans, maar ook met een gladde oppervlakte of met structuur.

Op de volautomatische lijn kunnen producten middels robots tweezijdig van lak worden voorzien. De hoge automatiseringsgraad resulteert bovendien in een reproduceerbaar en betrouwbaar proces. Tevens is de installatie uitermate geschikt om grotere series met korte doorlooptijden te realiseren.

Met een grote verscheidenheid aan beschikbare lakken, kunnen wij uw product de gewenste en specifieke uitstraling geven.

De toepasbare laksystemen zijn solvent en watergedragen. De overtollige lak (overspray) wordt opgevangen door een waterwand en via lucht en water afgevoerd naar de waternabehandeling. Hier wordt de overspray gescheiden van het water en op milieuvriendelijke wijze afgevoerd voor verdere verwerking.

Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken voor uw product!

Downloads

Flyers  

Flyer Plastics thumb

Flyer Coating thumb

Wicro Plastics Wicro Coating
Voorwaarden  

Algemene Inkoopvoorwaarden thumb Algemene Verkoopvoorwaarden thumb

Algemene Verkoopvoorwaarden Wicro Coating

Wicro Plastics Wicro Coating

Wicro-spuitgieten   Wicro-assemblage   Wicro-matrijzen   Wicro-natlakken