top-title over-ons

Nieuws

Wicro Plastics feliciteert Kleine Dreumes met de Baby Innovation Award 2014!

op .

Woensdag 19 februari heeft Kleine Dreumes de Baby Innovation Award 2014 voor hun nieuwe product de Pippi-Carrier, tijdens de Negen Maanden Beurs, in ontvangst mogen nemen. De Baby Innovation Award wordt toegekend op basis van het oordeel door een vakjury en uitgebrachte stemmen door de consument.

Kleine Dreumes heeft de Pippi-Carrier op de markt gebracht om het boodschappen doen te vergemakkelijken. De Pippi-Carrier is een universele drager voor een baby stoel die op een winkelwagen geplaatst kan worden, waarop de autostoel wordt bevestigd. Kinderen kunnen zo in het autostoeltje blijven zitten en ouders houden veel ruimte over voor de boodschappen. Hanneke Schepers, eigenaresse Kleine Dreumes, is ontzettend trots op het winnen van de Baby Innovation Award. "Dit is een mooie kroon op het werk van iedereen die heeft meegeholpen Pippi in de wereld te zetten."

Dit product is een mooi voorbeeld van Wicro Plastics als system supplier. Naast het vervaardigen van de matrijzen en het spuitgieten van de kunststof onderdelen, hebben wij ook zorggedragen voor de inkoopdelen en de assemblage van het eindproduct.

 

 

Wicro-spuitgieten   Wicro-assemblage   Wicro-matrijzen   Wicro-natlakken