Wij Lopen de Lente in voor de Kesselse Cafés en Restaurants!

“We gaan voor een opbrengst van € 10.000,-! Doneer jij ook?”

Zoals jullie allemaal weten, zit de horeca in zwaar weer. Als Kessels familiebedrijf voelen we ons sterk verbonden met de lokale cafés en restaurants, die nu al bijna een heel jaar gesloten zijn.

Daarom gaan we met zo veel mogelijk van onze medewerkers (inclusief huishoudens!) bewegen voor de Cafés en Restaurants in Kessel. Voor elke gelopen kilometer die ons personeel en hun huishoudens lopen keert Wicro €2,- uit.

De opbrengst van de crowdfunding is te volgen op onze Facebook Pagina en via de link onderaan dit bericht.

De crowdfunding staat open t/m zondag 28 maart 2021. We gaan de €10.000,- euro vast en zeker aantikken, maar dit is uiteraard nooit genoeg om de kroegen en restaurants door de lockdown heen te helpen.

Daarom nodigen we iedereen buiten Wicro ook uit om een donatie te doen. Samen staan we sterker! Wij doen alvast een openingsbod van €1.000,-! Ook Kuypers en de Phicoop hebben reeds een donatie toegezegd.

De Kesselse Cafés en Restaurants positief verrassen? Klik dan hier:

https://www.whydonate.nl/fundraising/wicrosteuntdehorecakessel/nl

De geselecteerde horecagelegenheden bestaan uit kroegen en restaurants, aangezien deze volledig gesloten zijn en onvoldoende omzet kunnen maken met alternatieven zoals bezorg -en afhaaldiensten. Alle kroegen en restaurants in Kessel en Kessel-Eik zijn benaderd en de geselecteerde ondernemers hebben bevestigd graag deel te willen nemen aan deze actie.

Wist je dat?

Wicro Plastics al sinds 1951 actief is met spuitgieten van hoogwaardige kunststof producten.

We zowel spuitgiet- en assemblageactiviteiten in huis hebben.

Volg Ons

Contact

Wicro Plastics bv
Karreweg-Noord 47-49
5995 MG Kessel

Tel:  +31 (0)77 462 1216
Mail:  info@wicro.nl


KvK: 12020060