top-title contact

Carrière

Werken bij Wicro Plastics betekent werken bij een dynamisch bedrijf dat tegen alle trends in sterk groeit. Wij zijn dan ook continu op zoek naar nieuwe collega's die iets toe kunnen voegen aan onze organisatie.

Onze klanten opereren in diverse branches van kinderartikelen tot producten voor de agrarische markt en de automotive industrie. Iedere klant heeft zijn eigen specifieke wensen en eisen. Voor ons team is het een uitdaging om gezamenlijk aan deze verwachtingen te kunnen voldoen. Daarnaast zijn wij continu bezig met innovatie en duurzaamheid om op eventuele toekomstige vragen van de klant te kunnen inspelen.

FULLTIME OPERATORS (3-PLOEGENDIENST)

Wij zijn op zoek naar meerdere collega's (fulltime) in ons productieteam.

De functie:

Binnen elk productieteam is er een teamleider als aanspreekpunt. Verder is in elk team een productcontroleur en twee machinestellers aanwezig. Het totale team bestaat uit acht collega's, indien nodig aangevuld met flexwerkers. De productieteams draaien in een 3-ploegendienst. Het team draagt zog voor het uitvoeren van productieopdrachten binnen de taakstellende tijden met de vereiste kwaliteit en kwantiteit.

MACHINESTELLER (3-PLOEGENDIENST)

Ter aanvulling van ons productie team zijn wij op zoek naar een fulltime Machinesteller (3-ploegendienst).

De functie:

Het dusdanig ombouwen, instellen en opleveren van de spuitgietmachine, inclusief de vereiste randapparatuur:
• zodat een stabiel en beheerst spuitgietproces gegarandeerd is;
• zodat de producten voldoen aan de eisen, gesteld door het basismonster van de klant, door de producttekening en door de kwaliteitseisen.

Wicro-spuitgieten   Wicro-assemblage   Wicro-matrijzen   Wicro-natlakken