top-title contact

Carrière

Werken bij Wicro Plastics betekent werken bij een dynamisch bedrijf dat tegen alle trends in sterk groeit. Wij zijn dan ook continu op zoek naar nieuwe collega's die iets toe kunnen voegen aan onze organisatie.

Onze klanten opereren in diverse branches van kinderartikelen tot producten voor de agrarische markt en de automotive industrie. Iedere klant heeft zijn eigen specifieke wensen en eisen. Voor ons team is het een uitdaging om gezamenlijk aan deze verwachtingen te kunnen voldoen. Daarnaast zijn wij continu bezig met innovatie en duurzaamheid om op eventuele toekomstige vragen van de klant te kunnen inspelen.

Gereedschapsmaker (40 uur per week)

Wegens uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar een Gereedschapsmaker

De functie:

Het zelfstandig en nauwkeurig uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan matrijzen, om hiermee een bijdrage te leveren aan de efficiency en effectiviteit van het productieproces.

Project Manager

Binnen onze afdeling Sales & Projects zijn wij op zoek naar een collega in de functie van Project Manager.

De functie:

Het managen en beheren van projecten met als resultaat het in productie nemen van nieuwe en gewijzigde samengestelde producten binnen budget en volgens planning, waarbij zowel de kwaliteit als de kwantiteit beheerst zijn volgens de geldende kwaliteitsstandaard.

Manager Engineering (product quality engineering)

Wij zijn op zoek naar een collega op de PQE (product quality engineering) afdeling in de functie van Manager Engineering.

De functie:

Het leiden van de afdeling engineering verantwoordelijk voor het vertalen van klant eisen/wensen in repeteerbare productie specificaties op het gebied van spuitgieten, lakken en assembleren waarbij prijs, kwaliteit en doorlooptijd voldoen aan de gestelde specificaties. Tevens is de Manager Engineering (PQE) inhoudelijk verantwoordelijk voor het calculeren, uitwerken en vrijgeven van samengestelde producten en bijbehorende tooling tegen de laagst mogelijke kosten en in overeenstemming met de gestelde kwaliteitscriteria en levertijden.

MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een collega op de afdeling Technische Dienst in de functie van Medewerker Technische Dienst

De functie:

Doelstelling van de technische dienst is het maximaliseren van de technische beschikbaarheid van productie middelen om zodoende bij te dragen aan een optimaal rendement van het geïnvesteerde vermogen. Hierbij moet de veiligheid van medewerkers en derden gegarandeerd zijn en blijven.

Wicro-spuitgieten   Wicro-assemblage   Wicro-matrijzen   Wicro-natlakken