top-title contact

Carrière

Werken bij Wicro Plastics betekent werken bij een dynamisch bedrijf dat tegen alle trends in sterk groeit. Wij zijn dan ook continu op zoek naar nieuwe collega's die iets toe kunnen voegen aan onze organisatie.

Onze klanten opereren in diverse branches van kinderartikelen tot producten voor de agrarische markt en de automotive industrie. Iedere klant heeft zijn eigen specifieke wensen en eisen. Voor ons team is het een uitdaging om gezamenlijk aan deze verwachtingen te kunnen voldoen. Daarnaast zijn wij continu bezig met innovatie en duurzaamheid om op eventuele toekomstige vragen van de klant te kunnen inspelen.

HR MANAGER (24-32 uur of op basis van ZZP)

Wij zijn op korte termijn  op zoek naar een collega op de P&O afdeling               

De functie:

De HR-Manager heeft als leidinggevende de verantwoordelijkheid in het ondersteunen, adviseren en faciliteren van het primair proces op het HR vakgebied. Naar aanleiding van het door het MT bepaalde strategisch organisatiebeleid ontwikkelt de HR Manager het strategisch HR beleid door beleidsvoorstellen aan de directie aan te dragen. Tevens is de HR-Manager verantwoordelijk voor optimaal ondersteunende systemen en processen.

Wicro-spuitgieten   Wicro-assemblage   Wicro-matrijzen   Wicro-natlakken